Artistët, padi në SPAK. Kërkohet arrestimi i Lleshajt, Veliajt dhe drejtorit të Policisë

Gazetari i A2, Armand Bajrami, jep argumentat e paraqitura në padinë e re të Aleancës për Mbrojtjen e Teatrit.