Artizanët e Vaut të Dejës, zonjat që kultivojnë krimbin e mëndafshit

Publikuar më: 17/11/2021, ora 09:11

Artizanët e Vaut të Dejës, zonjat që kultivojnë krimbin e mëndafshit

Publikuar më: 17/11/2021, ora 09:11

Meliha Zyberaj dhe Suela Koçibellin sollën në Dita Jonë historinë e nismës sociale që ka si qëllim fuqizimin ekonomik të grave në zonat rurale të Shqipërisë, duke u dhënë atyre një mundësi më shumë për të punuar dhe fituar.

Artizanët e Vaut të Dejës, zonjat që kultivojnë krimbin e mëndafshit

Publikuar më: 17/11/2021, ora 09:11

Meliha Zyberaj dhe Suela Koçibellin sollën në Dita Jonë historinë e nismës sociale që ka si qëllim fuqizimin ekonomik të grave në zonat rurale të Shqipërisë, duke u dhënë atyre një mundësi më shumë për të punuar dhe fituar.