“As Berisha, as Basha, të dy po e bëjnë Ramën si Putini”, Hajdari flet për rikthimin e saj në PD

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 15:30

“As Berisha, as Basha, të dy po e bëjnë Ramën si Putini”, Hajdari flet për rikthimin e saj në PD

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 15:30

Nga Nju-Jorku i SHBA-së, ish-deputetja e PD-së, Rudina Hajdari, solli në studion e Ditarit të A2 CNN, këndvështrimin e saj në lidhje me situatën konfliktuale brenda Partisë Demokratike, ndërsa la të hapur dhe mundësinë e rikthimit të saj në këtë parti. Shqetësim për Hajdarin, është rikthimi i Partisë Demokratike në pushtet, përtej interesave të kryetarëve të saj. Ajo tha se Basha dhe Berisha duhet të largohen për t’i hapur rrugë bashkimit të partisë me potencialet e saj dhe me të rinjtë.

“As Berisha, as Basha, të dy po e bëjnë Ramën si Putini”, Hajdari flet për rikthimin e saj në PD

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 15:30

Nga Nju-Jorku i SHBA-së, ish-deputetja e PD-së, Rudina Hajdari, solli në studion e Ditarit të A2 CNN, këndvështrimin e saj në lidhje me situatën konfliktuale brenda Partisë Demokratike, ndërsa la të hapur dhe mundësinë e rikthimit të saj në këtë parti. Shqetësim për Hajdarin, është rikthimi i Partisë Demokratike në pushtet, përtej interesave të kryetarëve të saj. Ajo tha se Basha dhe Berisha duhet të largohen për t’i hapur rrugë bashkimit të partisë me potencialet e saj dhe me të rinjtë.