Asambleja e Historisë dhe Filologjisë në seancë të jashtëzakonshme

Dekanët thërrasin në një seancë të jashtëzakonshme Asamblenë e Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë.

Shkarkoni aplikacionin e A2