Asambleja e Përgjithshme e OKB, liderët botërorë dënojnë luftën, Scholz: Putin do të humbë

Publikuar më: 21/9/2022, ora 12:16

Asambleja e Përgjithshme e OKB, liderët botërorë dënojnë luftën, Scholz: Putin do të humbë

Publikuar më: 21/9/2022, ora 12:16

Lufta ruse në Ukrainë mori vëmendjen kryesore të Asamblesë së Përgjithshme të OKB, me Gjermaninë dhe Francën që dënuan ashpër, atë që e quajtën imperializmi i Putinit. Katari, Senegali kërkuan rinisjen e menjëhershme të bisedimeve të paqes, ndërsa Lituania bëri thirrje për ngritjen e një gjykate të posaçme për ndëshkimin e krimeve të Rusisë në Ukrainë.

Asambleja e Përgjithshme e OKB, liderët botërorë dënojnë luftën, Scholz: Putin do të humbë

Publikuar më: 21/9/2022, ora 12:16

Lufta ruse në Ukrainë mori vëmendjen kryesore të Asamblesë së Përgjithshme të OKB, me Gjermaninë dhe Francën që dënuan ashpër, atë që e quajtën imperializmi i Putinit. Katari, Senegali kërkuan rinisjen e menjëhershme të bisedimeve të paqes, ndërsa Lituania bëri thirrje për ngritjen e një gjykate të posaçme për ndëshkimin e krimeve të Rusisë në Ukrainë.