Asambleja e Përgjithshme e OKB-së: Guterres dënon horrorin rus, Biden: Bota me Ukrainën

Publikuar më: 19/9/2023, ora 20:35

Asambleja e Përgjithshme e OKB-së: Guterres dënon horrorin rus, Biden: Bota me Ukrainën

Publikuar më: 19/9/2023, ora 20:35

Sekretari i pergjithshem i Kombeve te Bashkuara, Antonio Guterres, ne Asamblene e Pergjithshme denoi luften mizore te Rusise ne Ukraine dhe beri thirrje per kthimin e paqes. Edhe presidenti amerikan, Joe Biden, foli lidhur me konfliktin duke kerkuara qe e mbare bota t'i kundervihet agresionit te Putinit.

Asambleja e Përgjithshme e OKB-së: Guterres dënon horrorin rus, Biden: Bota me Ukrainën

Publikuar më: 19/9/2023, ora 20:35

Sekretari i pergjithshem i Kombeve te Bashkuara, Antonio Guterres, ne Asamblene e Pergjithshme denoi luften mizore te Rusise ne Ukraine dhe beri thirrje per kthimin e paqes. Edhe presidenti amerikan, Joe Biden, foli lidhur me konfliktin duke kerkuara qe e mbare bota t'i kundervihet agresionit te Putinit.