Asambleja e PS, priten vendime të rëndësishme – A2

Asambleja e PS, priten vendime të rëndësishme

Lëvizja studentore e dhjetorit e shkundi qeverinë dhe këtë fakt e pohoi i pari vetë kryeministri Rama. Një ditë më parë, ai mori përgjegjësitë e kabinetit që drejton.

Shkarkoni aplikacionin e A2