Asambleja zgjedhore e shkurtit 2022, Duka i pasigurt për rikandidimin në krye të FSHF

Publikuar më: 20/11/2021, ora 16:19

Asambleja zgjedhore e shkurtit 2022, Duka i pasigurt për rikandidimin në krye të FSHF

Publikuar më: 20/11/2021, ora 16:19

Njëzet vjet në krye të futbollit shqiptar. Një rrugëtim i shoqëruar me polemika dhe akuza. Pas pesë mandateve në federatë, Armand Duka lë në dilemë vazhdimësinë. Teksa nuk janë zbatuar propozimet e UEFA-s për kufizim të mandateve të drejtuesve të federatave, për momentin ai refuzon t’i përgjigjet çështjes së rikandidimit. “Në fakt, kur të vendos për t’u zhvilluar asambleja do ta jap këtë përgjigje”, tha ai në një konferencë për mediat.

Asambleja zgjedhore e shkurtit 2022, Duka i pasigurt për rikandidimin në krye të FSHF

Publikuar më: 20/11/2021, ora 16:19

Njëzet vjet në krye të futbollit shqiptar. Një rrugëtim i shoqëruar me polemika dhe akuza. Pas pesë mandateve në federatë, Armand Duka lë në dilemë vazhdimësinë. Teksa nuk janë zbatuar propozimet e UEFA-s për kufizim të mandateve të drejtuesve të federatave, për momentin ai refuzon t’i përgjigjet çështjes së rikandidimit. “Në fakt, kur të vendos për t’u zhvilluar asambleja do ta jap këtë përgjigje”, tha ai në një konferencë për mediat.