Asgjësimi i mbetjeve në Diell!

Publikuar më: 18/1/2020, ora 12:54

Asgjësimi i mbetjeve në Diell!

Publikuar më: 18/1/2020, ora 12:54

Mirë se vini në landfillin tuaj të ri: një top gjigant gazi që digjet vazhdimisht, të cilin ne e quajmë Diell. “Dielli është një yll kaq i vetmuar, sa herë që ai del të shikojë miqtë e tij, ata të gjithë zhduken”. Kështu shprehet aktori i njohur Joseph Gordon-Leëitt në librin e tij me tregime të shkurtra. Dhe ne sot në këtë puntatë do të përdorim pikërisht diellin për të asgjësuar ato që këtu në tokë i kemi me shumicë, mbetjet.

Asgjësimi i mbetjeve në Diell!

Publikuar më: 18/1/2020, ora 12:54

Mirë se vini në landfillin tuaj të ri: një top gjigant gazi që digjet vazhdimisht, të cilin ne e quajmë Diell. “Dielli është një yll kaq i vetmuar, sa herë që ai del të shikojë miqtë e tij, ata të gjithë zhduken”. Kështu shprehet aktori i njohur Joseph Gordon-Leëitt në librin e tij me tregime të shkurtra. Dhe ne sot në këtë puntatë do të përdorim pikërisht diellin për të asgjësuar ato që këtu në tokë i kemi me shumicë, mbetjet.