Ashpërsimi i kufizimeve, protesta në disa qytete të botës: Kërkojmë lirinë tonë

Publikuar më: 4/1/2022, ora 13:03

Ashpërsimi i kufizimeve, protesta në disa qytete të botës: Kërkojmë lirinë tonë

Publikuar më: 4/1/2022, ora 13:03

Nga Franca në Holandë, Kanada dhe SHBA, qytetarët kanë dalë në rrugë për të kundërshtuar kufizimet e reja për luftimin e pandemisë koronavirus. Me thirrjet “duam liri dhe na lejoni te zgjedhim nëse duam te vaksinohemi”, mijëra vetë protestuan, ndërsa nuk munguan as përleshjet.

Ashpërsimi i kufizimeve, protesta në disa qytete të botës: Kërkojmë lirinë tonë

Publikuar më: 4/1/2022, ora 13:03

Nga Franca në Holandë, Kanada dhe SHBA, qytetarët kanë dalë në rrugë për të kundërshtuar kufizimet e reja për luftimin e pandemisë koronavirus. Me thirrjet “duam liri dhe na lejoni te zgjedhim nëse duam te vaksinohemi”, mijëra vetë protestuan, ndërsa nuk munguan as përleshjet.