Asnjë lojtar i infektuar me Covid-19, Kombëtarja drejt Kazakistanit

Të gjithë futbollistët në dispozicion dhe asnjë i infektuar nga koronavirusi. Pas konfirmimit të përgjigjeve nga testi i tamponit, ku të gjithë futbollistët dhe stafi teknik rezultuan negativë, Kombëtarja u nis drejt Kazakistanit, për sfidën e 11 tetorit.