“Asociacioni, çelësi i normalizimit”, Borrell fajëson Kosovën: Kurti kërkoi njohje nga Serbia

Publikuar më: 15/9/2023, ora 14:53

“Asociacioni, çelësi i normalizimit”, Borrell fajëson Kosovën: Kurti kërkoi njohje nga Serbia

Publikuar më: 15/9/2023, ora 14:53

24 ore diskutime e debate, pas deshtimit te dialogut te radhes mes Albin Kurtit e Aleksander Vucic. Katër ore takime ne total, kushte nga njera pale e nje propozim i ri nga pala tjeter. Zyrtaret e BE, ndermjetesuesit e dialogut te zhgenjyer nga kryeministri i Kosoves, Departamenti Amerikan i Shtetit po ashtu. Opozita ne Kosove kritikon Kurtin, kerkojne rrezimin e qeverise. Xhevahir Qardaku na sjell te permbledhura gjithçka ndodhi ne 24 ore, mes Kurtit dhe Vucic dhe reagimet pas takimit.

“Asociacioni, çelësi i normalizimit”, Borrell fajëson Kosovën: Kurti kërkoi njohje nga Serbia

Publikuar më: 15/9/2023, ora 14:53

24 ore diskutime e debate, pas deshtimit te dialogut te radhes mes Albin Kurtit e Aleksander Vucic. Katër ore takime ne total, kushte nga njera pale e nje propozim i ri nga pala tjeter. Zyrtaret e BE, ndermjetesuesit e dialogut te zhgenjyer nga kryeministri i Kosoves, Departamenti Amerikan i Shtetit po ashtu. Opozita ne Kosove kritikon Kurtin, kerkojne rrezimin e qeverise. Xhevahir Qardaku na sjell te permbledhura gjithçka ndodhi ne 24 ore, mes Kurtit dhe Vucic dhe reagimet pas takimit.