“Ata hynë pa trokitur”, një vepër që sjell teatrin dhe historinë

“Ata hynë pa trokitur” është vepra teatrale e regjisorit Armand Bora. Ata hyjnë pa trokitur në shtëpinë nga ku u përgjuan dhe u përndoqën me qindra qytetarë. Në datat 11, 12 dhe 13 Shtator, tek “Shtëpia me Gjethe”, publiku pati një mundësi për të përjetuar emocione të papërsëritshme, në një mbrēmje ku bashkohet teatri dhe historia. Kishim sot në “Dita jonë” regjisorin Armand Bora, si dhe dy aktorët e shfaqjes Rozi Kostani dhe Alfred Trebicka.