“Ata që bënë luftën në Shqipëri përfunduan në plumb dhe internim”

Ish-ambasadori shqiptar në Mbretërinë e Bashkuar, Mal Berisha, komenton Ditën e Evropës në një lidhje direkte me studion e “Ditari” në A2.