“Atë natë, Basha i dhuroi Ramës koalicionin e madh”, Bylykbashi tregon të fshehtat e 17 majit

Përditësuar më: 27/11/2021, ora 10:25

“Atë natë, Basha i dhuroi Ramës koalicionin e madh”, Bylykbashi tregon të fshehtat e 17 majit

Përditësuar më: 27/11/2021, ora 10:25

Në “Intervistë me Merita Haklaj”, Oerd Bylykbashi, deputet i PD, foli edhe për marrëveshjen e 17 majit mes Lulzim Bashës dhe Edi Ramës, duke theksuar se atë natë kreu i PD i dhuroi Ramës koalicionin e madh.

“Atë natë, Basha i dhuroi Ramës koalicionin e madh”, Bylykbashi tregon të fshehtat e 17 majit

Përditësuar më: 27/11/2021, ora 10:25

Në “Intervistë me Merita Haklaj”, Oerd Bylykbashi, deputet i PD, foli edhe për marrëveshjen e 17 majit mes Lulzim Bashës dhe Edi Ramës, duke theksuar se atë natë kreu i PD i dhuroi Ramës koalicionin e madh.