“Atë që humbi në luftë, Serbia po kërkon ta marrë në kohë paqeje”

Publikuar më: 24/11/2022, ora 20:42

“Atë që humbi në luftë, Serbia po kërkon ta marrë në kohë paqeje”

Publikuar më: 24/11/2022, ora 20:42

Analisti Lutfi Dervishi, i ftuar në Debat nga Alba Alishani në A2 CNN, komentoi zhvillimet më të fundit nga tensionet mes Kosovës dhe Serbisë. Ai u shpreh se atë që humbi në luftë, Beogradi po kërkon ta marrë në paqe.

“Atë që humbi në luftë, Serbia po kërkon ta marrë në kohë paqeje”

Publikuar më: 24/11/2022, ora 20:42

Analisti Lutfi Dervishi, i ftuar në Debat nga Alba Alishani në A2 CNN, komentoi zhvillimet më të fundit nga tensionet mes Kosovës dhe Serbisë. Ai u shpreh se atë që humbi në luftë, Beogradi po kërkon ta marrë në paqe.