Atentat në Tiranë, vritet Erion Çela. Plagoset vëllai i tij dhe tre persona të tjerë

Publikuar më: 4/1/2022, ora 19:44

Atentat në Tiranë, vritet Erion Çela. Plagoset vëllai i tij dhe tre persona të tjerë

Publikuar më: 4/1/2022, ora 19:44

Një person ka mbetur i vrarë dhe katër të tjerë të plagosur, pas një atentati me armë në zonën e Don Boskos në Tiranë. Viktima është Erion Çela, 35 vjeç. Përveç tij, mbetën të plagosur edhe 4 persona të tjerë, mes të cilëve edhe vëllai i viktimës, Blerim Çela, 28 vjeç, i cili ka mbetur i plagosur në këmbë dhe në fytyrë. Dy personat e tjerë të plagosur janë Arben Dani, 46 vjeç, i dëmtuar në këmbë, dhe Azbi Selimaj, 19 vjeç, i dëmtuar në shpatull. I plagosur në bark dhe këmbë ka mbetur edhe Edmond Crroj, 41 vjeç.

Atentat në Tiranë, vritet Erion Çela. Plagoset vëllai i tij dhe tre persona të tjerë

Publikuar më: 4/1/2022, ora 19:44

Një person ka mbetur i vrarë dhe katër të tjerë të plagosur, pas një atentati me armë në zonën e Don Boskos në Tiranë. Viktima është Erion Çela, 35 vjeç. Përveç tij, mbetën të plagosur edhe 4 persona të tjerë, mes të cilëve edhe vëllai i viktimës, Blerim Çela, 28 vjeç, i cili ka mbetur i plagosur në këmbë dhe në fytyrë. Dy personat e tjerë të plagosur janë Arben Dani, 46 vjeç, i dëmtuar në këmbë, dhe Azbi Selimaj, 19 vjeç, i dëmtuar në shpatull. I plagosur në bark dhe këmbë ka mbetur edhe Edmond Crroj, 41 vjeç.