Atentat në Vlorë, zbulohet identiteti i 2 viktimave

Publikuar më: 18/8/2022, ora 12:21

Atentat në Vlorë, zbulohet identiteti i 2 viktimave

Publikuar më: 18/8/2022, ora 12:21

Dy persona u ekzekutuan me armë zjarri në autostradën Levan-Vlorë pranë fshatit Panaja. Mjeti ku udhëtonin viktimat është qëlluar në lëvizje. Viktima janë identifikuar si Shpati Lena dhe Hakim Xhezo. Ky i fundit është vëllai i Eduart Xhezos, autor i vrasjes se Arben Beqirajt, ngjarje kjo e ndodhur në vitin gusht të vitit 2019 në Vlorë. Ndërkohë, në fshatin Çerven, në aksin rrugor Levan-Tepelenë, nga shërbimet e Policisë u gjet duke u djegur një automjet i braktisur, i cili paraprakisht dyshohet se mund të jetë i autorëve. Nga kontrollet paraprake të automjetit, Policia në brendësi të tij gjeti 3 armë zjarri automatike.

Atentat në Vlorë, zbulohet identiteti i 2 viktimave

Publikuar më: 18/8/2022, ora 12:21

Dy persona u ekzekutuan me armë zjarri në autostradën Levan-Vlorë pranë fshatit Panaja. Mjeti ku udhëtonin viktimat është qëlluar në lëvizje. Viktima janë identifikuar si Shpati Lena dhe Hakim Xhezo. Ky i fundit është vëllai i Eduart Xhezos, autor i vrasjes se Arben Beqirajt, ngjarje kjo e ndodhur në vitin gusht të vitit 2019 në Vlorë. Ndërkohë, në fshatin Çerven, në aksin rrugor Levan-Tepelenë, nga shërbimet e Policisë u gjet duke u djegur një automjet i braktisur, i cili paraprakisht dyshohet se mund të jetë i autorëve. Nga kontrollet paraprake të automjetit, Policia në brendësi të tij gjeti 3 armë zjarri automatike.