Atentatet në Shkodër, qytetarët ndihen të keqardhur dhe të pasigurt

Publikuar më: 17/6/2022, ora 14:25

Atentatet në Shkodër, qytetarët ndihen të keqardhur dhe të pasigurt

Publikuar më: 17/6/2022, ora 14:25

Ngjarjet kriminale që kanë tronditur Shkodrën në mënyrë periodike thuajse çdo javë përgjatë muajve të fundit, kanë krijuar një klimë jo të mirë në këtë qytet. Që nga data 6 janar, Shkodra numëron të paktën 18 ngjarje kriminale të paramenduara dhe të mirëorganizuara, si atentate ndaj personit, me viktima dhe të plagosur, apo shkatërrim prone nëpërmjet zjarrit dhe lëndëve plasëse si dhe grabitje banesash dhe bankash.

Atentatet në Shkodër, qytetarët ndihen të keqardhur dhe të pasigurt

Publikuar më: 17/6/2022, ora 14:25

Ngjarjet kriminale që kanë tronditur Shkodrën në mënyrë periodike thuajse çdo javë përgjatë muajve të fundit, kanë krijuar një klimë jo të mirë në këtë qytet. Që nga data 6 janar, Shkodra numëron të paktën 18 ngjarje kriminale të paramenduara dhe të mirëorganizuara, si atentate ndaj personit, me viktima dhe të plagosur, apo shkatërrim prone nëpërmjet zjarrit dhe lëndëve plasëse si dhe grabitje banesash dhe bankash.