Atentati ndaj prokurorit, Redjan Rraja kërkon liri në Gjykatën e Lartë

Redjan Rraja, i arrestuar i vetëm si një nga autorët e dyshuar të atentatit ndaj prokurorit të Durrësit Arjan Ndoja, kërkon lirinë në Gjykatën e Lartë. 34-vjeçari qëndron në qeli prej momentit të arrestimit, pasi Shkalla e Parë dhe Apeli kanë vendosur për të masën e sigurisë “arrest në burg”.