Atentati në Durrës, fijet e errëta që përfshijnë botën e krimit, politikën dhe drejtësinë – A2

Atentati në Durrës, fijet e errëta që përfshijnë botën e krimit, politikën dhe drejtësinë

Gazetari i A2, Armand Bajrami, i ftuar në Dita Jonë, dha hollësi për ngjarjen e së premtes së kaluar, kur mbi prokurorin Arjan Ndoja dhe dy persona të tjerë u krye një atentat i stilit mafioz.

Armand Bajrami sjell të gjitha faktet e mbledhura deri më tani dhe fijet e errëta që përfshijnë në këtë ngjarje botën e krimit, institucionet e drejtësisë dhe politikën.