Atentati në Shkozet, prokuroria sekuestron dosjet e Ndojës

Emra të njohur për drejtësinë, të cilët figurojnë në dosjet e prokurorit Arjan Ndoja si precedentë penalë, janë disa nga të shoqëruarit nga Policia e Shtetit në Tiranë, Durrës dhe Fushë-Krujë.