Atentati në Shkozet, Redjan Rraja mohon përfshirjen në sulmin me armë

Gazetari i A2 Armand Bajrami tregon detaje mbi hetimet për të dyshuarin Redjan Rraja si dhe të rejat e fundit me hetimet mbi atentatit në Shkozet që ka përfshirë edhe prokurorin Ndoja.