Atentati te Don Bosko, policia dyshon se shënjestër ishte Edmond Crroi

Përditësuar më: 5/1/2022, ora 16:06

Atentati te Don Bosko, policia dyshon se shënjestër ishte Edmond Crroi

Përditësuar më: 5/1/2022, ora 16:06

E shkuara e 41-vjeçarit Edmond Crroi dhe dy nipërve të tij, një prej të cilëve mbeti i vrarë, është pista kryesore ku është përqendruar hetimi i ngjarjes kriminale të së mërkurës në “Don Bosko”. Burime pranë grupit të hetimit bënë me dije se shënjestër e atentatit, ku u vra një person e u plagosën 4 të tjerë dyshohet të jetë 41-vjeçari i plagosur Crroi. Kjo për shkak të problemeve të mëhershme që ka pasur me drejtësinë. Ai dyshohet të ketë qenë i skeduar në Itali, Francë e Zvicër.

Atentati te Don Bosko, policia dyshon se shënjestër ishte Edmond Crroi

Përditësuar më: 5/1/2022, ora 16:06

E shkuara e 41-vjeçarit Edmond Crroi dhe dy nipërve të tij, një prej të cilëve mbeti i vrarë, është pista kryesore ku është përqendruar hetimi i ngjarjes kriminale të së mërkurës në “Don Bosko”. Burime pranë grupit të hetimit bënë me dije se shënjestër e atentatit, ku u vra një person e u plagosën 4 të tjerë dyshohet të jetë 41-vjeçari i plagosur Crroi. Kjo për shkak të problemeve të mëhershme që ka pasur me drejtësinë. Ai dyshohet të ketë qenë i skeduar në Itali, Francë e Zvicër.