Atentati tek Astiri, Mihasi i shpallur në kërkim deklaroi makinë luksi në pronësi

Publikuar më: 16/11/2021, ora 15:36

Atentati tek Astiri, Mihasi i shpallur në kërkim deklaroi makinë luksi në pronësi

Publikuar më: 16/11/2021, ora 15:36

Makina tip Audi A7 e deklaruar si e blerë në vlerën 52 mijë euro nuk u hetua asnjëherë nga institucionet shqiptare edhe pse ajo ishte regjistruar në emër të një personi të shpallur në kërkim si Erigers Mihasi, i cili mbeti viktimë e një atentati në zonën e Astirit. Ndonëse disa institucione kanë akses në regjistrin e mjeteve asnjëherë nuk kryhen filtra lidhur me pronësinë e tyre, apo dhe justifikimin e blerjes seë mjeteve, në të tilla vlera.

Atentati tek Astiri, Mihasi i shpallur në kërkim deklaroi makinë luksi në pronësi

Publikuar më: 16/11/2021, ora 15:36

Makina tip Audi A7 e deklaruar si e blerë në vlerën 52 mijë euro nuk u hetua asnjëherë nga institucionet shqiptare edhe pse ajo ishte regjistruar në emër të një personi të shpallur në kërkim si Erigers Mihasi, i cili mbeti viktimë e një atentati në zonën e Astirit. Ndonëse disa institucione kanë akses në regjistrin e mjeteve asnjëherë nuk kryhen filtra lidhur me pronësinë e tyre, apo dhe justifikimin e blerjes seë mjeteve, në të tilla vlera.