Atmosfera dhe gjendja e Kombëtares 24 orë para duelit në Islandë

Publikuar më: 5/6/2022, ora 21:04

Atmosfera dhe gjendja e Kombëtares 24 orë para duelit në Islandë

Publikuar më: 5/6/2022, ora 21:04

Kombëtarja Shqiptare ndodhet tashmë në Islandë aty ku mbrëmjen e së hënës do të luajë ndeshjen e parë të këtij edicioni të Nations League. Gazetari i A2 CNN, Andi Nuraj, i cili ndodhet pranë ekipit në Islandë, sjell detaje për gjendjen e skuadrës dhe atmosferën që mbizotëron aty.

Atmosfera dhe gjendja e Kombëtares 24 orë para duelit në Islandë

Publikuar më: 5/6/2022, ora 21:04

Kombëtarja Shqiptare ndodhet tashmë në Islandë aty ku mbrëmjen e së hënës do të luajë ndeshjen e parë të këtij edicioni të Nations League. Gazetari i A2 CNN, Andi Nuraj, i cili ndodhet pranë ekipit në Islandë, sjell detaje për gjendjen e skuadrës dhe atmosferën që mbizotëron aty.