Atmosfera spektakolare e tifozëve të Feyenoord e Romës para hyrjes në stadium

Publikuar më: 25/5/2022, ora 18:38

Atmosfera spektakolare e tifozëve të Feyenoord e Romës para hyrjes në stadium

Publikuar më: 25/5/2022, ora 18:38

Atmosfera e jashtëzakonshme dhuruar nga tifozët holandezë të Feyenoord dhe ata italianë të Romës para hyrjes në stadium, duke harruar dhunën e një nate më parë.

Atmosfera spektakolare e tifozëve të Feyenoord e Romës para hyrjes në stadium

Publikuar më: 25/5/2022, ora 18:38

Atmosfera e jashtëzakonshme dhuruar nga tifozët holandezë të Feyenoord dhe ata italianë të Romës para hyrjes në stadium, duke harruar dhunën e një nate më parë.