Atmosferë madhështore në shkallët e “Air Albania” pak para përballjes Shqipëri-Poloni

Publikuar më: 10/9/2023, ora 20:11

Atmosferë madhështore në shkallët e “Air Albania” pak para përballjes Shqipëri-Poloni

Publikuar më: 10/9/2023, ora 20:11

Një atmosferë fantastike është krijuar në shkallët e stadiumit “Air Albania” ku mbrëmjen e sotme do të luhet ndeshja e shumëpritur mes Shqipërisë dhe Polonisë.

Atmosferë madhështore në shkallët e “Air Albania” pak para përballjes Shqipëri-Poloni

Publikuar më: 10/9/2023, ora 20:11

Një atmosferë fantastike është krijuar në shkallët e stadiumit “Air Albania” ku mbrëmjen e sotme do të luhet ndeshja e shumëpritur mes Shqipërisë dhe Polonisë.