Aty ku përqafohen Drini dhe Buna

Liqenin e Shkodrës e gjetëm në mesditë me diellin që shkëlqente mbi ujëra dhe me ngrohtësinë që afronte shpendët të lodronin me liqenin. Përkrah tyre, edhe një shishe plastike, më tutje një tjetër që kërcënonte jetën.