Auditi për Bashën, kreu i Komisionit: Jemi partia që rrëzoi komunizmin, i rëndë financimi me para ruse

Publikuar më: 27/9/2022, ora 10:13

Auditi për Bashën, kreu i Komisionit: Jemi partia që rrëzoi komunizmin, i rëndë financimi me para ruse

Publikuar më: 27/9/2022, ora 10:13

Partia Demokratike është zyrtarisht në një proces auditimi të brendshëm, ku peshojnë akuzat për financimet e dyshuara si të ardhura nga Rusia, dhe ku i akuzuari kryesor, sipas Sali Berishës, është vetë ish-kryetari Lulzim Basha. Ledina Mandija, anetarë e Këshillit Kombëtar të PD dhe e zgjedhur në krye të grupit të punës që do të verifikojë financimin e ish-kryetarit Lulzim Basha, tregon për A2 CNN detaje mbi objektivat e kësaj sipërmarrje.

Auditi për Bashën, kreu i Komisionit: Jemi partia që rrëzoi komunizmin, i rëndë financimi me para ruse

Publikuar më: 27/9/2022, ora 10:13

Partia Demokratike është zyrtarisht në një proces auditimi të brendshëm, ku peshojnë akuzat për financimet e dyshuara si të ardhura nga Rusia, dhe ku i akuzuari kryesor, sipas Sali Berishës, është vetë ish-kryetari Lulzim Basha. Ledina Mandija, anetarë e Këshillit Kombëtar të PD dhe e zgjedhur në krye të grupit të punës që do të verifikojë financimin e ish-kryetarit Lulzim Basha, tregon për A2 CNN detaje mbi objektivat e kësaj sipërmarrje.