Auditim për kryebashkiakun, Aleanca për Teatrin kërkon hetim financiar për tenderat

Debati për godinën e Teatrit Kombëtar ka përfshirë tashmë edhe institucione të tjera, parlamentin, SPAK-un, Gjykatën Kushtetuese dhe së fundmi edhe Kontrollin e Lartë të Shtetit. Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit këmbëngul në kërkesën për të mos u prekur ky institucion. Aktorja Adriana Tolka foli në A2 më shumë mbi këtë çështje.