Austria kthen izolimin e plotë: Nga 1 shkurti, vaksina bëhet e detyrueshme

Publikuar më: 19/11/2021, ora 16:01

Austria kthen izolimin e plotë: Nga 1 shkurti, vaksina bëhet e detyrueshme

Publikuar më: 19/11/2021, ora 16:01

Austria bëhet shteti i parë në Europë që bën të detyrueshëm vaksinimin dhe kthen izolimin e plotë kombëtar. Greqia, Çekia e Sllovakia kufizojnë jetën publike të personave të pavaksinuar.