Austriakët hyjnë në izolim. Zemërim rreth Europës, protesta të dhunshme kundër kufizimeve

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 12:55

Austriakët hyjnë në izolim. Zemërim rreth Europës, protesta të dhunshme kundër kufizimeve

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 12:55

Austria riktheu izolimin e plotë kombëtar, mes rritjet drastike të infektimeve dhe vdekjeve nga koronavirusi. Europa është përfshirë nga një valë zemërimi kundër kufizimeve dhe protesta të dhunshme u mbajtën në qytete, si Vjena, Brukseli, Haga apo Roterdami.

Austriakët hyjnë në izolim. Zemërim rreth Europës, protesta të dhunshme kundër kufizimeve

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 12:55

Austria riktheu izolimin e plotë kombëtar, mes rritjet drastike të infektimeve dhe vdekjeve nga koronavirusi. Europa është përfshirë nga një valë zemërimi kundër kufizimeve dhe protesta të dhunshme u mbajtën në qytete, si Vjena, Brukseli, Haga apo Roterdami.