Autobotet shesin ujë të pasigurt dhe pa kupon tatimor

Ndërsa Qeveria u mobilizua në aksionin kundër informalitetit në plazhe, në Tirane bizneset e tregtimit të ujit me autobote lëvizin lirshëm. Uji shitet kudo, në rrugë dhe lagje, si produkt i pijshëm dhe pa kupon tatimor. E nëse disa prej tyre janë biznese të regjistruar, shumë të tjerë punojnë në paligjshmëri të plotë dhe të pa shqetësuar nga askush.