Autokinematë, argëtimi më i sigurt në kohë pandemie

Shijimi i një filmi në ekranin e madh, në shoqërinë e miqve dhe kokoshkave janë mes kënaqësive të munguara gjatë kësaj kohe pandemie. Po ka gjithmonë alternativa; si ajo e kinemave verore nga ku filmat mund të shihen nga automjetet.