“Automotive fair Albania”, së shpejti panairi i parë

Publikuar më: 13/6/2022, ora 09:50

“Automotive fair Albania”, së shpejti panairi i parë

Publikuar më: 13/6/2022, ora 09:50

Leja e re e qarkullimit të mjeteve është tashmë me kushte maksimale sigurie, pa afat skadence, rezistente ndaj dëmtimeve dhe me një çmim 40% më të lirë! Një dokument unifikues, nga 3 dokumente në 1, me të dhëna sipas kodeve të BE. I ftuar Dita Jonë për të dhënë më shumë detaje ishte Drejtori i Shërbimeve të Transportit Rrugor, Blendi Gonxhja.

“Automotive fair Albania”, së shpejti panairi i parë

Publikuar më: 13/6/2022, ora 09:50

Leja e re e qarkullimit të mjeteve është tashmë me kushte maksimale sigurie, pa afat skadence, rezistente ndaj dëmtimeve dhe me një çmim 40% më të lirë! Një dokument unifikues, nga 3 dokumente në 1, me të dhëna sipas kodeve të BE. I ftuar Dita Jonë për të dhënë më shumë detaje ishte Drejtori i Shërbimeve të Transportit Rrugor, Blendi Gonxhja.