Autorët e rinj, dominon romani në letrat shqipe

Mund të keni dëgjuar shumë të flitet shumë pak për ta, por sipas disa njohësve të mirë të letërsisë shqipe, ata kanë shkruar bukur.

Suad Arilla, Tobias Xhaxhiu dhe Besart Kadia janë autorët e rinj, veprat e të cilëve priten të botohen këtë muaj.