Autori më i mirë, Virgjil Muçi: “Fajin ma ka gjuha”, edhe për çmimin e panairit

Publikuar më: 22/11/2021, ora 16:10

Autori më i mirë, Virgjil Muçi: “Fajin ma ka gjuha”, edhe për çmimin e panairit

Publikuar më: 22/11/2021, ora 16:10

Virgjil Muçi u shpall si autori më i mirë i panairit të librit. Në një intervistë për gazetaren Luela Myftari, Muçi tregon për vëllimin e tregimeve që i dha çmimin këtë nëntor, për stilin e veprën dhe për ëndrrën e tij artistike.

Autori më i mirë, Virgjil Muçi: “Fajin ma ka gjuha”, edhe për çmimin e panairit

Publikuar më: 22/11/2021, ora 16:10

Virgjil Muçi u shpall si autori më i mirë i panairit të librit. Në një intervistë për gazetaren Luela Myftari, Muçi tregon për vëllimin e tregimeve që i dha çmimin këtë nëntor, për stilin e veprën dhe për ëndrrën e tij artistike.