Autoriteti i Dosjeve reagon pas padisë së Metës: E pabazuar, dashakeqe dhe fyese

Publikuar më: 1/9/2022, ora 19:48

Autoriteti i Dosjeve reagon pas padisë së Metës: E pabazuar, dashakeqe dhe fyese

Publikuar më: 1/9/2022, ora 19:48

Me anë të një deklarate për mediat, Autoriteti për Informim mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit, ka reaguar pas padisë së Ilir Metës.