Autoriteti i Dosjeve: Verifikuam 30 “sigurimsa” – A2

Autoriteti i Dosjeve: Verifikuam 30 “sigurimsa”

“Një gjë është e sigurt: ne kemi ligjin e shenjtë dhe dhimbjen e këtyre njerëzve, të cilët po ashtu janë të shenjtë. Kështu që puna jonë do të bëhet”.