Aventurë dhe siguri, tundimi për të zbuluar zona të panjohura

Publikuar më: 31/5/2023, ora 08:44

Aventurë dhe siguri, tundimi për të zbuluar zona të panjohura

Publikuar më: 31/5/2023, ora 08:44

I ftuar në Dita Jonë për të dhënë më shumë detaje për turizmin malor dhe vendet që duhen vizituar ishte guida Erald Bejko.