Aventurë e çmendur në alpet franceze, ekuilibër në 800 metra lartësi

Pamje rrëqethëse vijnë nga alpet franceze atje ku rreth 20 persona mbajtën ekuilibrin në një lartësi prej 800 metrash nëpërmjet një litari të hollë. Aventura e çmendur u krye në malin e Saint Janet në Francën jugore. Ky event ka si qëllim vendosjen e një rekordi botëror në përshkimin e një distance prej 300 metrash, atje ku nuk ka rregulla zyrtare dhe siguria për jetën nuk është e përfshirë. Gjithsesi të shumtë janë personat që nuk njohin limite kur vjen puna për adrenalinë.

Shkarkoni aplikacionin e A2