Avionët elektrikë, e ardhmja e transportit ajror – A2

Avionët elektrikë, e ardhmja e transportit ajror

Avionët elektrikë dhe hibridë rrëmbyen shfaqjen në Panairin e Parisit, ku kompanitë e reja konkurrojnë me gjigandët e industrisë duke prezantuar teknologjitë dhe modelet e reja.

Shkarkoni aplikacionin e A2