Avioni i rrëzuar në Vermosh, dëshmia e banorit për A2 CNN: Më thanë “Ik që këtu, mos u afro”

Avioni i vogël Piper i rrëzuar të hënën në Vermosh të Malësisë së Madhe, ndodhet ende aty. Një natë më parë, A2 CNN ndoqi edhe ekspertizën e oficerëve të Policisë, pas së cilës nuk u gjet asnjë gjurmë. Por pikërisht mënyra sesi dy personat që ndodheshin brenda në avion kanë arritur të heqin gjurmët, dhe mënyra sesi kanë kërcënuar banorët që u janë afruar për ndihmë, lë të dyshohet se bëhet fjalë për një përpjekje për transport të lëndëve narkotike.