Avioni i rrëzuar në Vermosh dyshohet për trafik narkotikësh

Vijojnë hetimet lidhur me avionin që nuk arriti të ngrihej nga zona e Vermoshit. Gjatë pasdites së djeshme policia mori në pyetje banorët e zonës, ndërsa sot pritet që grupit hetimor t’i përcillen dhe informacione nëse ishte regjistruar ky fluturim.