Avokatët mblidhen për të vendosur fatin e kolegëve që thyen bojkotin

Publikuar më: 11/7/2022, ora 13:21

Avokatët mblidhen për të vendosur fatin e kolegëve që thyen bojkotin

Publikuar më: 11/7/2022, ora 13:21

Komiteti i Disiplinës i Dhomës së Avokatisë së Shqipërisë mblidhet të mërkurën në orën 14:30, për të shqyrtuar ankimet e bëra për avokatët që kanë thyer bojkotin. Në të dyja mbledhjet e Dhomës së Avokatisë të datës 29 qershor dhe 8 korrik, u përcaktua që thyerja e bojkotit do të konsiderohej shkelje e rëndë dhe se avokatët do të procedoheshin disiplinarisht.

Avokatët mblidhen për të vendosur fatin e kolegëve që thyen bojkotin

Publikuar më: 11/7/2022, ora 13:21

Komiteti i Disiplinës i Dhomës së Avokatisë së Shqipërisë mblidhet të mërkurën në orën 14:30, për të shqyrtuar ankimet e bëra për avokatët që kanë thyer bojkotin. Në të dyja mbledhjet e Dhomës së Avokatisë të datës 29 qershor dhe 8 korrik, u përcaktua që thyerja e bojkotit do të konsiderohej shkelje e rëndë dhe se avokatët do të procedoheshin disiplinarisht.