Avokatët në bojkot dhe protestë, Elbasan, gjykata dhe prokuroria vijojnë normalisht punën

Publikuar më: 14/7/2022, ora 13:50

Avokatët në bojkot dhe protestë, Elbasan, gjykata dhe prokuroria vijojnë normalisht punën

Publikuar më: 14/7/2022, ora 13:50

Bojkoti i avokatëve në të gjithë vendin duket se nuk ka vënë në vështirësi vijimin normal të punës në gjykata dhe prokurori. Ndërsa avokatët po përshkallëzojnë reagimin e tyre edhe me protesta pranë parlamentit të vendit, jo shumë larg prej tyre, nw gjykatën dhe prokurorinë e Elbasanit, raportet tregojnë për vijim normal të punës.

Avokatët në bojkot dhe protestë, Elbasan, gjykata dhe prokuroria vijojnë normalisht punën

Publikuar më: 14/7/2022, ora 13:50

Bojkoti i avokatëve në të gjithë vendin duket se nuk ka vënë në vështirësi vijimin normal të punës në gjykata dhe prokurori. Ndërsa avokatët po përshkallëzojnë reagimin e tyre edhe me protesta pranë parlamentit të vendit, jo shumë larg prej tyre, nw gjykatën dhe prokurorinë e Elbasanit, raportet tregojnë për vijim normal të punës.