Avokatët penalistë, Vishaj: Unifikim licensave, të përfshihemi në “Open Balkan”

Përditësuar më: 4/12/2021, ora 16:06

Avokatët penalistë, Vishaj: Unifikim licensave, të përfshihemi në “Open Balkan”

Përditësuar më: 4/12/2021, ora 16:06

Avokatët penalistë të Shqipërisë kërkojnë të përfshihen në projektin e “Ballkanit të Hapur” duke e konsideruar mundësinë që ai të plotësohet edhe me tre vendet që e kanë refuzuar pjesëmarrjen. Kreu i Shoqatës Sajmir Vishaj, propozoi unifikimin e licensave, përmes të cilave avokatët të mund të përfaqësojnë klientë në Kosove, Maqedoninë e Veriut dhe Malin e Zi.

Avokatët penalistë, Vishaj: Unifikim licensave, të përfshihemi në “Open Balkan”

Përditësuar më: 4/12/2021, ora 16:06

Avokatët penalistë të Shqipërisë kërkojnë të përfshihen në projektin e “Ballkanit të Hapur” duke e konsideruar mundësinë që ai të plotësohet edhe me tre vendet që e kanë refuzuar pjesëmarrjen. Kreu i Shoqatës Sajmir Vishaj, propozoi unifikimin e licensave, përmes të cilave avokatët të mund të përfaqësojnë klientë në Kosove, Maqedoninë e Veriut dhe Malin e Zi.