Avokati Daci: Nuk jemi në gjendje lufte, mungesa e aktivitetit të Kuvendit e pajustifikuar

Qeveria vendosi shpalljen e “Gjendjes së Fatkeqësisë Natyrore” në të gjithë Republikën e Shqipërisë për shkak të epidemisë së shkaktuar nga Covid-19. Vendimi justifikohet për shkak të përhapjes së koronavirusit dhe është politikisht i përkrahur edhe nga opozita. Por kush janë pasojat e këtij vendimi? Çfarë ndryshon në jetën e çdo qytetari dhe sa e pushtetshme bëhet qeveria, që në këto kohë ka nxjerrë edhe ushtrisë në rrugë? Kufizime që i njihen qeverisë në këtë vendim janë Kushtetuese, por cilat janë ato të drejta të paprekshme që në këto 30 dite ju preken qytetarëve? Avokati Jordan Daci foli në A2 më shumë mbi këtë temë.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, vetëm 6 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, vetëm 6 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, vetëm 6 raste të reja në 24 orët e fundit