Avokati Lapaj: Shoqëria shqiptare duhet të japë shembuj pozitivë

Avokati Adriatik Lapaj ka sjellë në qendër të vëmendjes veprimin e Ledion Mitës, i cili nuk ngurroi të shpëtojë jetën e dy të miturve që rrezikonin të mbyteshin në Lumin Gjanica. “I kushtojmë vëmendje tallavasë së ca njerëzve që asgjë s’i japin shoqërisë dhe lëmë në harresë vlerat. Për këtë, faji nuk gjendet te Parlamenti. Gjendet mes nesh”, shprehet avokati Lapaj, i cili ishte i ftuar sot në “Dita jonë”.